27-06-06

Rode limonade...

We hebben er allemaal wel eens last van vermoed ik... van die dagen waarop je niets of niemand rond je kan verdragen.  Ewel ik had zo'n dag vandaag.  Terwijl ik anders met de glimlach toerismebureau speel voor verdwaalde toeristen (terwijl dat absoluut geen onderdeel is van de functieomschrijving van mijn job) en mensen die hoogdringend moeten plassen de weg wijs naar het publiek toilet, werkten ze vandaag van de eerste tot de laatste op mijn systeem.
Waarom ik zo nukkig rondloop en bij het minste het gevoel heb dat mensen mij het bloed van onder mijn nagels halen, weet ik niet... er is eigenlijk geen directe aanleiding voor.  Ik kan enkel maar vaststellen dat momenteel de kriebels krijg van iedereen die enigsinds in mijn buurt komt en ik met een enorme tegendraadsheid en boosheid zit waarvan ik geen enkel vermoeden heb waaraan ze te wijten kunnen zijn.

Eén remedie: een fles rode limonade gaan halen [verboden tijdens mijn kindertijd en daarom zo'n onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij :o)], chocolade en een roddelboekje.  'k Was nog niet goed en wel terug van de winkel of er waren serieus geïnteresseerde klanten: meer dan 6 uur (!) heb ik erop gewerkt maar het resultaat mag er zijn :o).  De zwarte vlekjes dansten voor mijn ogen wegens van de ganse dag geen tijd om te eten of te drinken, een zeer laag nicotinegehalte en een blaas die op ontploffen stond moest ik erbij nemen, maar de vis was binnen (en komt zelfs nog eens terug *blijblijblij*) en ik was achteraf zodanig uitgeput dat er geen energie meer overbleef om mij te ergeren en boos te zijn op de ganse wereld (het was ondertussen ook al sluitingstijd).
Dit zal waarschijnlijk de eerste en de laatste maal zijn dat ik dit zal uitspreken maar ze hebben het verdiend: "God bless America" als dank om mijn aandacht af te leiden van al wat op mijn zenuwen werkte én mijn bankrekening serieus te spijzen :o)
En mijn fles rode limo, de chocolade en het roddelblaadje liggen onaangeroerd klaar voor morgen... je weet maar nooit...

23:21 Gepost door Rosie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ik pas voor de rode limo, maar dat roddelboekje en de chocolade spreken me des te meer aan :)

lieve groetjes, An*

Gepost door: An | 28-06-06

Roddelboekjes ... worden zwaar onderschat ... Eigenlijk doe ik niet liever dan me in de tuin nestelen met een pak flair's, cosmo's, glam-it's en feelings, met een pepsi max, goei muziekje op en de zon à volonté op mijn neusje ... Elke donderwolk krijg je daarmee weg!

Groetjes!

Gepost door: A** | 28-06-06

roze limo te zoet voor mij
geef mij maar iets bitter of een rood wijntje

Gepost door: MIEKE | 30-06-06

De commentaren zijn gesloten.