04-04-06

Krampen...

De hele dag loop ik al zo slap als een schotelvod rond pffff...  Het gevolg van ferme buikkrampen.  Gelukkig heb ik daar normaalgesproken niet zoveel last van maar vandaag was het blijkbaar de uitzondering op de regel.  Wie mij kent weet dat ik mij al serieus belabberd moet voelen om de ganse dag in een comfortabel trainingspak, skikousen en ongeschimkt rond te lopen.

Maar buikkrampen of niet, dinsdag = kuisdag dus na een ochtendlijke kop koffie besloot ik geen compassie te hebben met mezelf en erin te vliegen want dan zou ik des te sneller gedaan hebben.  Nu moet ik eerlijk zeggen dat van "vliegen" uiteindelijk niet veel sprake was, want doordat al mijn energie opgeslorpt werd door de krampen heb ik er bijna 2 keer zolang over gedaan als anders.
Omstreeks 15u30 was ik klaar en besloot ik even op mijn bed te gaan liggen met een kersenpitkussentje want ik was uitgeput.  Al snel lag ik in een bolletje gedraaid onder de dons in plaats van erbovenop en na een kwartiertje moet ik in slaap gevallen zijn want plots was het 17u30.  De warmte heeft blijkbaar goed gedaan want de krampen zijn al een stuk minder en ik denk dat we er morgen al niet meer over spreken :-)
Leve de kersenpitkussentjes!

19:49 Gepost door Rosie | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

kuisdag? is dinsdag kuisdag? en ik ben gewoon gaan werken! had ik dat geweten, maar anderszijds als het zo zit benik blij dat hij bijna voorbij is, al is het hier dan ook niet gekuist. maar het zal niet weglopen vermoedt ik.

Gepost door: ome peetie | 04-04-06

ik kwam even lezen hopelijk ben je al wat beter
wat een uitvinding hé zo warm kersen houdertje tegen je buik
nog een krampvrije avond

Gepost door: mieke | 04-04-06

idd zo een kersenpitkussentje kan heel zwaar goed doen :))

Gepost door: Anne | 05-04-06

De commentaren zijn gesloten.