02-04-06

IJskoningin...

Via via hoorde ik gisterenavond op café dat mijn vriendin en ik blijkbaar meisjes zijn die je niet zomaar op één, twee, drie binnendoet...?!?!... het woord ijskoninginnen is net niet gevallen.  
Ik weet van wie die uitspraak komt en ik moet er eerlijk gezegd om lachen want ik wist niet dat die persoon zo gefrustreerd was door hetgeen een aantal weken geleden was voorgevallen. 

Wij kwamen een tijdje terug dus binnen in het café en namen onze gebruikelijke plaatsen in aan de toog.  Die man kwam onmiddellijk op ons afgevlogen alsof hij ons al jaren kende en we zeer goed bevriend waren en dat terwijl we hem amper 1 keer gezien hadden, laat staan dat we er al tegen gebabbeld hadden.  Na zijn uitbundige goeiendagzegging nam hij dus een barkruk en kwam hij zomaar bij ons zitten.  
Zijn conversatie beperkte zich hoofdzakelijk tot volgende zinnen:
Hebben jullie een vriend?  Nee  Dat kan toch niet!  Twee zo'n mooie vrouwen?  Tjah...  Ik ben piloot  Das fijn voor u  Ik ben vandaag gevallen met mijn mountainbike, kijk maar eens naar de schrammen op mijn gezicht  Tjah... je moet de rambo niet uithangen op uwen velo hé.  'k Hoop dat het niet teveel pijn gedaan heeft  Oh neenee, ik kan goed tegen pijn  Zoveel te beter  Ik ben ook vrijgezel. Heb ik trouwens al gezegd dat ik piloot ben?"
Op dat ogenblik besloten mijn vriendin en ik onze onderlinge conversatie verder te zetten.  Hij had na een halfuurtje de boodschap begrepen en na een uur zag ik hem babbelen met een meisje waar hij blijkbaar wel succes bij had.  't Was waarschijnlijk dat pilotengedoe dat het hem gedaan heeft ;-))

Ik begrijp dat dus niet hé...  Wie valt nu voor zo'n lompe verleidingspoging?  Het was trouwens overduidelijk dat hij weinig of geen problemen had met zijn vrijgezellenstatus maar vooral met zijn hormonen ;-)

Gisteren was het dus weer van dat.  Er zat een jongen op de barkruk naast mij en die zat daar al 3 uur helemaal moederziel alleen.  Ik dacht van "die is hier nieuw en probeert zich een beetje te integreren" toen hij me aansprak.  Niet dus... 't was weer zo eentje waarvan zijn hormonen op hol geslagen waren. 

Ik vind het spijtig dat bepaalde mannen de dag van vandaag denken dat het met 4 zinnen en een wreef op uw bil in de sjakos is.  Dit is echter niet enkel de schuld van de man denk ik, integendeel, het ligt ook aan al die domme trienen die denken dat ze hun prins op het witte paard gevonden hebben, die verkocht zijn als er iemand naar hen knipoogt en zich vol ongeloof de vraag stelt "hoe het toch mogelijk is dat zo'n mooie meisjes nog geen vriend hebben?"  Maar het is natuurlijk wel grappig als je die stuntelige pogingen vanop een afstand gade kan slaan :-)

Wel beste mannen... om deze ijskoningin te laten smelten moeten jullie toch wel wat meer moeite doen hoor! :-)

19:45 Gepost door Rosie | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

gevallen ik ben gevallen met mijn snowboard, is dat beter?

Gepost door: ome peetie | 02-04-06

als ik in de spiegel kijk meen ik dit beeld te herkennen
is that you? vraag ik dan...

P.S. dank je, echt, merci xxx

Gepost door: abnormalia | 03-04-06

. Oe Rosie? Zo'n knap en intelligent meisje als jij en zonder lief? Heb ik trouwens al gezegd dat ik ambulancier ben? :p

Gepost door: Ghandi | 03-04-06

Hallo Rosie Vanuit Frankrijk en met een hele trage analoge telefoonlijn... (zelfs de skynetblogs zijn dus nog veel sneller). Lieve groetjes vanuit La Rosiere in de volle sneeuw. Lucky

Gepost door: Lucky | 03-04-06

dag Rosie! Leuk blogje, je krijgt een linkje en ik kom hier af en toe es piepen :-) Lijken me leuke stukjes om te lezen :D

En die hopeloze mannen... die zullen wel eeuwig bestaan want het grote licht zal bij alle domme trienen nooit aangaan...

Gepost door: RedRose | 03-04-06

Jah 't is me gelukt om hier nog eventjes binnen te vallen!
Prettige avond nog!
An*

Gepost door: An | 03-04-06

De commentaren zijn gesloten.